Akupunktio - Vihreä Huone Oulu
Matkapuhelin

045 129 9559

Sähköpostiosoite

info@vihreahuone.fi

Sijainti

Kirkkokatu 2, Oulu (Franzenin talo)

Akupunktuuri on vanha, kokonaisvaltainen kiinalainen hoitomuoto, jossa asiakasta hoidetaan akupunktiopisteistä mm. neuloilla, moksalla, akuvasaralla ja akupainannalla. Akupunktiopisteet sijaitsevat meridiaaneilla, jotka on nimetty sen sisäelimen mukaan mistä ne saavat alkunsa.
Ensimmäisellä käyntikerralla asiakkaalle tehdään perusteellinen haastattelu, pulssin kuuntelu ja kielen katsominen.

Akupunktiolla saadaan hyviä tuloksia mm. migreeniin, kivun hoitoon, unettomuuteen, stressiin ja vaihdevuosioireisiin.

Hoitokertoja suositellaan ottamaan kolmen kerran sarja.

Ensimmäinen käynti 90-120min
Jatkokäynnit 60-90min

Korva-akupunktio

Korvasta löytyy jokaista kehon osaa ja elintä vastaava akupiste, jota hoidetaan joko neuloilla tai korvakuulilla. Korva-akupunktio auttaa hyvin kipuun, suolisto-ongelmiin, unettomuuteen, stressiin ja yleiseen hyvinvointiin.

Akupunktion ja korva-akupunktion tarkoituksena on tasapainottaa kehoa ja mieltä.

  • Korva-akupunktio neulahoitona 60 min
  • Korva-akupunktio korvakuulilla 30 min

Kauneusakupunktio

Kokonaisvaltainen kosmeettinen kasvoakupunktio lisää luonnollisesti ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa, häivyttäen juonteita ja uurteita. Kasvoakupunktio vahvistaa ja tasapainoittaa Qi.tä eli vitaliteettia, parantaa verenkiertoa, poistaa kuona-aineita, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja tasapainottaa hormonitoimintaa.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hieronnan, naamion ja kosteuttavat seerumit. Hoidossa käytämme korkealaatuista ranskalaista Beauty Garden luonnonkosmetiikkasarjaa.
Hoito aloitetaan vartaloneuloilla, joiden tarkoitus on ohjata Qi:tä ylöspäin. Kasvoilla käytetään erikoiskasvoneuloja (intradermal), jotka tehostavat kollageenin muodostumista. Hoito täydennetään korviin jätettävillä korvakuulilla tai -siemenillä.

Kauneusakupunktion hoitosarjaksi suositellaan 6-12 kertaa, kerran tai kahdesti viikossa. Hoitojen täydelliset tulokset ovat nähtävissä ihon kollageenin uusiuduttua noin 3-4 kuukauden jälkeen hoitosarjan päättymisestä. Hoitosarjan jälkeen suositellaan ylläpitohoitoa noin 4 kertaa vuodessa.

Ensimmäinen käyntikerta 135 min
Jatkokäynnit 90 min

Akupainanta

Akupainanta on ikivanha hoitomuoto. Tuhansia vuosia sitten tiedettiin että painamalla tiettyjä pisteitä saatiin lievitettyä tai poistettua kipua.
Akupainanta sopii hyvin nuorista (yli 13-vuotiaista) vanhuksiin, joille neulahoito voi olla liian voimakas.
Akupainanta vaikuttaa pinnallisiin kudoksiin ja lihaksiin, sekä myös sisäisiin ongelmiin meridiaanien kautta.
Sillä voidaan vaikuttaa tuloksellisesti erilaisiin salpaumiin ja energian heikkouksiin. Painanta ohjaa qi:tä sinne missä sitä tarvitaan tai purkaa qi:n stagnaatiota. Qi:n virtausta voidaan ajatella ikäänkuin joen virtauksena.
Akupisteet ovat kuin energiaportteja, joita stimuloimalla voidaan säädellä energian kulkua elimistössä ja meridiaaneilla, jokaisella pisteellä on oma ominaisuutensa.

Kehon ja kasvojen rentouttava akupainanta

Hoidossa käsitellään kehon ja kasvojen tärkeimpiä akupunktiopisteitä.
Hoito sisältää kasvoille tehtävän alkupuhdistuksen, kuorinnan ja naamion, tähän käytämme ranskalaista Beauty Garden luonnonkosmetiikkasarjaa. Hoito on kehoa rentouttava ja tasapainottava.
Akupainanta on turvallinen ja lempeä hoitomuoto myös nuorille ja neulakammoisille asiakkaille.

Hoidon kesto 90 min