Vyöhyketerapia - Vihreä Huone Oulu
Matkapuhelin

045 129 9559

Sähköpostiosoite

info@vihreahuone.fi

Sijainti

Kirkkokatu 2, Oulu (Franzenin talo)

Vyöhyketerapia ja vyöhyketerapeuttinen hoito meillä pohjautuu lähinnä klassisen vyöhyketerapian periaatteisiin. Sen mukaan mukaan kehon kaikki osat heijastuvat pienoiskoossa jalkaterään, käsiin ja korviin.

Vyöhyketerapeuttisen käsittelyn pääpaino on jaloissa. Eri heijastealueita painaen ja hieroen kulkeutuvat viestit hermoston kautta kohde-elimeen. Hoito antaa elimistölle sykäyksen alkaa parantamaan itseään. Tarkoituksena on tasapainottaa ja tehostaa kehon toimintaa. Vyöhyketerapia vilkastuttaa kehon aineenvaihduntaa, jolloin kuona-aineet saadaan poistumaan kehosta.


Ennen hoitoa selvitetään mahdolliset kontraindikaatiot, hoidon esteenä voi olla esim. sydäntaudit, syöpä ja voimakkaat mielenterveysongelmat.

Vyöhyketerapeuttinen hoito tehdään asiakkaan maatessa hoitopöydällä. Käsittelyn voimakkuus säädellään asiakkaan oman kipukynnyksen ja senhetkisen terveydentilan mukaan. Hoidon tarkoituksena ei ole aiheuttaa kärsimystä, vaan rentouttaa ja virkistää.


Vyöhyketerapiasta voi saada apua monenlaisiin vaivoihin kuten mm. ruuansulatukseen liittyvät häiriöt, hormonaaliset ongelmat, kivut ja säryt, stressi ja unettomuus, astma ja allergiat ym.
Ennen kaikkea hoidoilla ylläpidetään terveyttä ja ennaltaehkäistään vaivojen syntyä!

Hoidon kesto 60 min

Photo by Linus Nylund on Unsplash